Akce

Sdílet článek

Gastronomické povídání o světových kuchyních

Extrémní kuchyně — Milan Václavík

Poznej­te netra­dič­ní chu­tě z celé­ho svě­ta. Jíd­la, kte­rá jsou v nej­od­leh­lej­ších kou­tech naší pla­ne­ty vel­kou deli­ka­te­sou a jin­de jejich kon­zu­ma­ce nahá­ní husí kůži. Jak chut­ná taran­tu­le nebo sma­že­ný štír? Navštiv­te hadí ves­ni­ci ve Viet­na­mu nebo objev­te chuť Malaj­sie s nej­smradla­věj­ším ovoci na svě­tě. Před­náš­ka je spo­je­na s ochut­náv­kou exo­tic­ké­ho ovo­ce. 

Před­náš­ka se bude konat v Cel­ni­ci v zahra­dě Löw Beer vily, 27. 9. 2019 od 17:00. Kapa­ci­ta účast­ní­ků je ome­ze­ná a líst­ky se budou pro zájem­ce k dis­po­zi­ci u vstu­pu do vily.

 

Akce je hra­ze­na z pro­jek­tu “Stra­te­gie inte­gra­ce cizin­ců ve měs­tě Brně II”, finan­co­va­né­ho ze stát­ní­ho roz­počtu Minis­ter­stva vni­t­ra Čes­ké repub­li­ky na výda­je rea­li­zo­va­né v rám­ci pro­jek­tu obcí na pod­po­ru inte­gra­ce cizin­ců na lokál­ní úrov­ni v roce 2019